Toate categoriile

Produsele comercializate pe timebox.ro, pot fi returnate in termen de 14 de zile lucratoare de la data intrarii in posesie a produselor.

Clientul are dreptul sa denunte unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara a invoca vreun motiv.

Costul de retur este 30 lei pentru produsele din categoriile Suporturi Monitor si Accesorii si 150 lei pentru restul categoriilor precum Birouri reglabile, Blaturi birou, Cadre reglabile, Scaune ergonomice, daca comanda este compusa din produse din mai multe categorii si se returneaza toate costul se aplica cel de la categoria cu taxa de retur majora. Curierul pentru retur va fi trimis de compania noastra pentru ridicare si suma se va retine din totalul rambursabil.

Daca coletul este platit online si este refuzat de catre client, acest lucru se percepe ca un retur si este tratat ca atare.

Pentru a renunta la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare cu referire la acest lucru, pe e-mail [email protected].

Returul produsului se va face doar dupa comunicarea telefonica a adresei la care se va expedia produsul de catre consultantii nostrii de vanzari.

Produsul returnat NU trebuie sa prezinte urme de utilizare, trebuie sa fie returnat in ambalajul original (intact) cu toate accesoriile si etichetele intacte si sa fie insotit de actele care-l insoteau in momentul livrarii.

Daca produsul returnat este deteriorat sau prezinta clare semne de utilizare astfel incat nu va putea fi vandut ca produs nou, ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului.

In cazul in care doriti sa returnati produsele primite va rugam sa ne contactati inainte telefonic sau prin e-mail pentru a stabili detaliile de returnare.

Pentru produsele personalizate nu exista posibilitatea de returnare.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 de zile de la receptionarea returului. Banii se returneaza intr-un cont bancar comunicat de catre dvs.

Returul produselor se poate face doar de pe teritoriul Romaniei.

Pentru varianta completa a Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 consultati link-ul:

http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Pentru orice nelamurire va rugam sa ne contactati prin email la [email protected].

Shopping cart
Sign in

No account yet?

0 Compara
0 Wishlist
0 items Cart